Strinjate se, da se osebni podatki, ki so zbrani v primeru sklenitve pogodbe oz. postopka rezervacije in ki ste jih dali na voljo, Osebni podatki so vse informacije, na osnovi katerih se lahko posredno ali neposredno identificira osebo, npr. ime, naslov bivališča, naslov e-pošte, itd.

 

Pri shranjevanju in obdelavi vaših podatkov speedcross.si upošteva avstrijski zakon oz.. – če je potrebno – zakon o zaščiti podatkov, ki velja v vaši državi. Ob upoštevanju stanja tehničnih možnosti in gospodarske upravičenosti bo speedcross.si uvedel vse ukrepe, da bo zagotovil varnost osebnih podatkov. Še posebej pri opravljanju storitev bo speedcross.si uporabil take sodelavce in tretja podjetja, ki so se v odnosu do speedcross.si zavezali, da bodo spoštovali podatkovne skrivnosti.

 

Radi vam bomo posredovali informacije o vaših osebnih podatkih, ki so shranjeni pri nas. Kadarkoli nas lahko prosite za popravke, brisanje in blokado vaših osebnih podatkov, ki so shranjeni pri nas, in sicer z veljavnostjo v prihodnosti in prekličete soglasje k uporabi vaših podatkov.

 

Za namen in v času priprave naročila, odpreme blaga in obdelave vračila posredujemo vaše potrebne osebne podatke samo podjetjem, ki jih pooblasti speedcross.si.

 

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. speedcross.si ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

 

 

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v brskalniku. Piškotki se prenesejo v vaš brskalnik, ko prvič obiščete našo spletno stran. Z vašim naslednjim
obiskom naše spletne strani z uporabo iste naprave/istega brskalnika, piškotek oziroma informacije, ki jih vsebuje, se pošljejo nazaj določeni spletni strani (lastni piškotki) ali drugi spletni strani, h kateri spada (drugi piškotki). S tem je ugotovljeno, da je bila spletna stran odprta z določenim brskalnikom in njen status se spremeni, na primer s prikazom določene vsebine. Tako si piškotki zapomnijo na primer vaše preference, vaš način uporabe spletne strani in s tem individualizirajo prikazane ponudbe.

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani

Zahtevane piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani, uporablja izključno podjetje speedcross.si in se shranijo le na vašem računalniku med trenutno sejo brskalnika. Primeri zahtevanih piškotkov so:

- Shranjevanje vaših odločitev glede uporabe piškotkov na naši spletni strani
- Razporeditev pravilnih artiklov v košarici
- Prijava na naših spletnih straneh
Zahtevane piškotke lahko izključite z nastavitvami brskalnika. Hervis svetuje svojim uporabnikom, da v tem primeru ne bodo mogli uporabljati vseh funkcij spletne strani v njenem celotnem obsegu.

 

Uporaba lastnih piškotkov, ki zahtevajo odobritev na tej spletni strani

Piškotki, ki niso nujno potrebni za uporabo spletne strani, kljub temu izpolnjujejo pomembne naloge. Brez njih, funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, niso več na voljo. Vaše nastavitve več ne morejo biti več shranjene in jih je treba na vsaki strani ponovno preveriti. Poleg tega pa nimamo možnosti, da vam odgovorimo s prilagojeno storitvijo.