Vračilo blaga

 

Kupec ima pravico, da v zakonskem roku odstopi od pogodbe oz. nakupa brez navedbe razloga za svojo odločitev. Tudi vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje kot odstop od nakupa. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži, edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.
Ponudnik prejeta plačila kupcu vrne z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

 

Reklamacije

 

Kupec lahko prijavi reklamacijo za blago kupljeno v Spletni trgovini speedcross.si na naslednje načine:
pokliče v klicni center na 43 463 2812 901.
pošlje elektronsko sporočilo na sales@speedcross.si
Vsako pritožbo in reklamacijo bo ponudnik obravnaval v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.

 

 

Kaj naj storim, če mi naročeni artikel ne ustreza in ga želim vrniti ali zamenjati za drug artikel( velikost, barva, drug model... )?

 

V kolikor niste zadovoljni z dostavljenim artiklom, oziroma ni zadostil vaših pričakovanj( prevelik/premajhen, ne ustreza vam barva, ni vam všeč…), nam le to morate v roku 14 dni od prejema artikla sporočiti, da boste artikel vrnili in ga nato najkasneje v roku 30 dni od sporočitve dejansko vrniti.
Artikel, ki ga vračate mora biti: nenošen, v originalni embalaži, z originalnimi etiketami in priloženim računom.
V kolikor boste želeli vrnitev kupnine, vamo bomo najkasneje v 10 delovnih dneh, na vaš račun nakazali celoten znesek kupnine, ki smo vam ga zaračunali na računu za ta artikel. V kolikor smo vam za vrnjeni artikel zaračunali poštnino, vam bomo vrnili tudi strošek poštnine, ki smo vam ga zaračunali ob nakupu za ta artikel.

Kaj naj storim, če ste mi poslali drugačen artikel kot sem ga naročil-a?

 

V kolikor smo vam pomotoma poslali drugačen artikel ali napačno številko, ki se razlikuje od vašega naročila, ki smo vam ga potrdili v potrditvenem e-mailu, se vam za napako iskreno opravičujemo.
Prosimo vas, da v takšnem primeru kontaktirate našo podporno službo na telefon: 43 463 2812 901 ali na e-mail: sales@speedcross.si, ter nam javite napako ki smo jo storili. Naredili bomo vse, da takoj rešimo nastalo situacijo.
Na naše stroške bomo uredili vrnitev napačnega artikla in vam poslali artikel, ki ste si ga izbrali. V kolikor pa željenega artikla ne bi bilo na zalogi, vam bomo vrnili celoten znesek kupnine + poštnino, ki smo vam jo zaračunali za napačno poslani artike