SPEEDCROSS.SI - SPECIALISTI ZA PRODAJO ŠPORTNE OBUTVE IN DODATNE

 

Pri speedcross.si smo specializirani za prodajo športne obutve in dodatne opreme preko interneta. V svoji ekipi imamo zaposlene strokovnjake s področja tehnologije športne obutve in oblačil, ki imajo dolgoletne izkušnje pri prodaji športne obutve in oblačil.

 

Kupci so v središču našega vsakodnevnega delovanja. Še naprej si bomo prizadevali, da bi izpolnili potrebe in pričakovanja, ki jih imajo naši kupci pri ukvarjanju z raznovrstnimi športnimi aktivnostmi in vam v urejenem in sodobno opremljenem prodajnem okolju ponudili kakovostne izdelke za šport in prosti čas, novosti, posebne kolekcije ter strokovno podporo, da se boste s svojimi športnimi aktivnostmi brezskrbno in z veseljem ukvarjali.

 

Čeprav je speedcross.si mednarodno podjetje, se za nas vse začne in konča na lokalnem nivoju. To nam omogoča, da spoznavamo potrebe in želje naših kupcev, združena prizadevanja na mednarodni ravni nam omogočajo, da na lokalnem nivoju ponujamo najnovejšo in najsodobnejšo športno opremo, skupaj s strokovno opravljenimi storitvami in nasveti.

 

S sodobno, učinkovito in uporabniku prijazno spletno trgovino ponujamo kakovostne izdelke za šport in prosti čas, novosti, posebne kolekcije ter strokovno podporo, da se boste s svojimi športnimi aktivnostmi karseda brezskrbno in z veseljem ukvarjali.

 

speedcross.si se odlikuje po visoko kompetentnemu prodajnemu programu na področju športa in mode, uravnoteženi ponudbi storitev, (kvalificiranem) strokovnem svetovanju in cenovno agresivni ponudbi.

 

Pestra ponudba sortimenta in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visok nivo strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja, uvrščajo speedcross.si na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.